Som tjej får man sällan den respekten man vill ha när man går in i en bilverkstad eller på typ Mekonomen. Jag var där en gång och frågade om en grej som jag VISSTE hade gått sönder, men ändå skulle gubben i kassan gå ut och kika på det för att han var ”99% säker” på att det inte var det. Väl ute i bilen inser han väl att jag frågat om precis rätt saker och där fick han faktiskt skämmas lite. Ändå kan jag inte förstå att dem inte gör så mot vissa killar som inte alls har ett intresse för varken bilar, motorer eller någon form av teknik.

Senast skulle jag köpa en bränsleslang och blev i princip utskickad på en bilverkstad för att jag inte visste vad jag höll på med enligt dem. Roligt nog gick jag då i stället in på l-m-r.se där jag handlar en del grejer till min bil och fick syn på den bränsleslang jag var i behov av. För det var när jag insåg att det gick i väldigt mycket bränsle i tanken, redan upp i 250 liter och mätaren bara tickar på. Kanske då är det just bränsleslangen, eller slangarna rättare sagt, som är trasiga. Det kan även vara bränslepåfyllningen men jag var ganska säker på att det antingen var bränsletanken som spruckit eller den bränsleslang som också sitter där.

Enklare och slipper diskriminering

Genom att handla online via l-m-r.se så slipper jag massa konstiga frågor kring det intresse jag har för bilar och där blir jag dessutom omhändertagen som vilken kund som helst, oavsett kön. Jag hittade direkt vilken bränsleslang jag skulle ha, gick till kassan och köpte det jag skulle ha. Jag kunde hämta ut paketet, byta slangen och nu är allt frid och fröjd – utan massa gubbiga gubbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: d04