Grannen har skaffat rullskridskor vid drygt 60 års ålder, jag är lite tveksam till hans nyfunna intresse. Han tror att det inte är någon konst att lära sig rullskridskor vid hög ålder, vi får väl se vad hans balanssinne och fysiska förmåga ger för feedback kommande tiden.

Besökte en utställning i Göteborg förra helgen. Det var en konstnär som ställde ut sin konst inom temat rörelse. De flesta konstverken var svartvita fotografier kopplade till olika sporter. Fotografierna var väldigt snygga och det var ganska uppenbart att ett proffs fotograferat motiven. Fotografier som konst diggar jag, har ett par planscher med kända musiker i mitt vardagsrum. Fotona jag har hemma är inte inramade, de är uppsatta direkt på väggen med hammare och spik. Vill man ha det lite snyggare kan man lämna in sitt konstverk till en rambutik, de är vassa på att få konstnärliga alster att lyftas fram på ett vackrare sätt. Det blir såklart lite mer kostsamt i slutänden, men kan vara värt investeringen.

Om jag ska köpa ny konst framöver är jag sugen på en tavla från Ernst Billgren, tycker om hans sätt att måla och Ernst lyckas få till roliga motiv med sina djur i olika situationer. Lite roligt när man såg Ernst på TV för  några år sen i kombination med aktier. Vill minnas att han var en av flera deltagare som tävlade i aktieinvestering. Om han vann eller förlorade minns jag inte. Konst kan vara en form av investering på sikt, hittar du en konstnär som är i starten av sin karriär så har du chansen att handla hans tavlor till ett rimligt pris. Om konstnären blir känd i framtiden så kan dina tavlor öka i värde och du kan bada i pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: v4x